Verhuur Materieel

Gerard Huiden Verhuur (www.gerardhuiden.nl) is een dynamisch bedrijf, dat sinds 2000 producten en diensten levert voor vrijwel ieder industrieel proces.

Apparatuur & Advies

Hiernaast voert men een groot assortiment aan apparatuur, die u  zowel kunt huren als kopen. Daarbij krijgt u altijd deskundig advies.

Of u nu werkzaam bent in de bouw, in de elektrotechniek of in een heel andere branche, u zult kunnen beamen dat geen project gelijk is. Daarom is het goed te weten dat Gerard Huiden Verhuur met u meedenkt. Van start tot finish.

Onderhoud noodzakelijk?

Er is niets vervelender dan haperende apparatuur, net wanneer u voor een belangrijke klus staat. Om het maar niet te hebben over de ongelukken die kunnen gebeuren met verwaarloosde elektra.

Dit soort narigheid kunt u voorkomen door uw machines te laten onderhouden door Gerard Huiden Verhuur.

Gerard Huiden Verhuur reinigen, reviseren, testen en keuren. Zowel in de bouw als in de civiele techniek nemen zij alle machines en constructies graag voor u onder handen.
Zo kunt u er van op aan dat alles werkt, wanneer het er op aan komt. En dat is een veilig gevoel.

“Gerard verkoopt alles”, wordt wel eens gezegd

Het is natuurlijk een grap, maar wel eentje met een kern van waarheid.

In de bouw en industrie is geen apparaat te vinden dat u niet bij Gerard Huiden Verhuur kunt aanschaffen. Zij leveren uiteraard alle standaard gereedschappen, maar ook grote machines en toebehoren. Alles van de hoogste kwaliteit.

Een greep uit het assortiment:

  • Aggregaten
  • Heftrucks
  • Kranen
  • Landbouwvoertuigen

Staat de machine die u zoekt er niet bij, neem dan gerust contact op.
U kunt er van op aan dat zij hun uiterste best doen om aan u wensen tegemoet te komen.

Verhuur

Sommige apparatuur heeft u slechts incidenteel nodig. Waarom zou u dan grote investeringen doen, in de wetenschap dat de machines veelal in een loods staan te verpieteren en het onderhoud u veel geld kost?

Bij Gerard Huiden Verhuur huurt u startklare apparaten die in topconditie zijn. En dat tegen een fractie van de aanschafprijs.

U kunt bijvoorbeeld alles huren voor de realisering van een tijdelijke stroomvoorziening, van aggregaten tot bekabeling en stroomverdelerkasten. Maar ook drang- en hekwerken, heftrucks, shovels en hogedrukreinigers behoren tot het assortiment.

En wat te denken van mobiele lichtmasten, kranen en vervoermiddelen voor zowel klein als groot transport?

U merkt het: Gerard Huiden doet veel, maar Verhuur is hun specialiteit!