Bedrijfsinformatie

Techpro Gerard Huiden bestaat uit volgende 3 sectoren:

Gerard Huiden Verhuur B.V. richt zich al decennia lang op het onderhoud, verkoop en verhuur van materieel. Wat ooit begon met de aanschaf van een eerste aggregaat is gegroeid tot een bedrijf met grote diversiteit aan materieel. Naast het verhuren van materieel gaan we net een stap verder. Wij verhuren niet alleen. Onze monteurs onderhouden en keuren ook uw materieel. Denk aan boormachines, compressors, maar ook aan aggregaten en heftrucks enzovoort.

Vanuit onze expertise in tijdelijke stroomvoorzieningen houden we ons al jaren bezig met evenementen. Wij verzorgen aggregaten, bekabeling, verdeelkasten, watervoorzieningen, lichtvoorzieningen, dranghekken en bouwhekken voor evenementen, festivals en feesten. Indien gewenst organiseren wij de opbouw, ondersteunen wij tijdens het evenementen en verzorgen wij de break.

Na het samen gaan van Gerard Huiden Verhuur B.V. met Techpro Engineering is de technische dienstverlening voor de inframarkt aan het bedrijf toegevoegd. Het samengaan van beide bedrijven is terug te zien in ons logo. De diensten die wij leveren zijn het op regie uitvoeren of aannemen van diverse technische klussen aan het spoor, de weg, op het water en diverse bouwprojecten in Nederland.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld vijzelen, lassen, slijpen, conserveren, montage werkzaamheden, funderingswerkzaamheden enzovoort. Onze kracht is het plaatsen van de juiste man op de juiste plek. Ons technisch personeel zijn breed inzetbare professionele vaklieden, met allemaal hun eigen specifieke kwaliteiten.